Chráníme vaše suroviny a finální produkty před škůdci
HACCP
HACCP je zkratka anglického názvu Hazard Analysis and Critical Control Points, což je Systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů pro odstranění rizik, která ohrožují bezpečnost potravin.
Tento systém se zaměřuje na rozpoznání aktuálních nebo potenciálních problémů v potravinářském provozu. Jeho cílem je na jedné straně zamezit přístupu škůdců do surovin a finálních produktů a na straně druhé co nejvíce omezit rezidua biocidů ve finálním produktu.
Kromě vlastního zavedení systému integrované ochrany před škůdci tedy zajišťujeme průběžný smluvní servis v oblasti deratizace pro potřeby systému HACCP.
Provádíme:
Harmonogram deratizačních prací vč. návrhu preventivních opatření.
Zpracování půdorysného deratizačního schéma objektů se zakreslením a označením deratizačních, aplikačních a monitorovacích prvků.
Monitoring a evidenci výskytu škůdců v tabulkách, případně s grafickým zpracováním výsledků (sledování trendů).
Zasílání zpráv o provedené kontrole deratizace.
Vystavení protokolu o provedení úkonů deratizace, jeho zasílání, evidování a archivace.
Celkové výroční vyhodnocení deratizace.
Aktualizaci dokladů dle platné legislativy – bezpečnostní listy, osvědčení k činnosti, certifikáty, pojištění odpovědnosti, atd.
Celá tato agenda je vedena ve firemní složce deratizace, která je k dispozici při auditech a jiných kontrolách např. ze strany Státní veterinární správy, Hygienické stanice, SZPI apod.
Spolupracujeme
Zavedení systému HACCP
Interní audity HACCP
Školení HACCP a hygienické maximum
Správa a údržba systému HACCP
Provozní a sanitační řády
Příprava na certifikaci HACCP a IFS
Zavedení systému HACCP
Interní audity HACCP
Školení HACCP a hygienické maximum
Správa a údržba systému HACCP
Provozní a sanitační řády
Příprava na certifikaci HACCP a IFS